Verzorging sieraden

Verzorging van uw sieraden


Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je sieraden raden wij je aan om deze met zorg te behandelen. Het is belangrijk om al onze sieraden zo vaak mogelijk uit te doen tijdens het slapen, douchen, zwemmen, handen wassen en sporten. Probeer contact met parfum, make-up, haarlak en crèmes zoveel mogelijk te vermijden. Bewaar je sieraden niet in de badkamer en leg ze niet in de zon. De beste plek om je sieraden op te bergen als je ze niet draagt is in een donkere vochtvrije omgeving.

Heeft je huid een hoge zuurgraad dan kan het voorkomen dat je sieraden verkleuren of afgeven. Je kunt deze sieraden schoonmaken met een zilverpoetsdoekje. Let op: dit kan alleen bij echt zilveren sieraden.

Bij gold plated sieraden kan na verloop van tijd het gouden laagje van de sieraden slijten. Hoe snel dit gaat hangt af van de de verzorging van de sieraden. Wij geven geen garantie op het verkleuren van sieraden, danwel de slijtage van het gouden laagje. Heb je vragen over de verzorging van je sieraden of een ander probleem, neem dan contact met ons op via sales@fashion-stuff.nl

Volg ons ook op:

Altijd op de hoogte blijven van aanbiedingen en collecties?